Tuftoon bread نان تافتون





 ترکیبات
 ، آرد 1.5پیمانه، بکینگ پودر 1ق چ، نمک 1 ق چ، ماست 2/3 پیمانه، مایه خمیر ترش فوری نیم ق غذاخوری، شکر 2 ق چ، شیر ولرم 150 سی سی، روغن مایع 1 ق غ ، سیاه دانه به دلخواه ، 
این نان سنتی ساده رو می تونید توی خونه در ماهیتابه درست کنید و از بو و طعم نون تازه لذت ببرید
برای شروع تمام مواد را آماده کنید تا بتونید سریع عمل کنید. پودر خمیرترش، شکر و شیر ولرم را مخلوط کنید.روی ظرف را  برای 10 دقیقه بپوشانید. آرد را با بکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و از الک رد کنید.
بعد از 10 دقیقه خمیرترش را که حالت کف آلود گرفته همراه با ماست و روغن وسط حفره ای که در ظرف آرد ایجاد کرده ایم می ریزیم. اگر ماست شل باشد آرد بیشتری می خواهد. شروع می کنیم هم زدن تا وقتی که خمیر جمع بشه و به دست نچسبد. روی سطح تمز آرد پاشیده و خمیر را 10 دقیقه ورز می دهیم. بعد از آن، در کاسه ای که قبلا آرد پاشیده ایم خمیر را گذاشته و در آن را میگذاریم به مدت 1.5ساعت استراحت  می دهیم. 
خمیر پف کرده را برداشته و روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و به اندازه نارنگی های کوچک تقسیم می کنیم.   
خمیر را چانه می گیریم  و نیم ساعت دیگر استراحت می دهیم. 
حالا وقت باز کردن چانه هاست. روی سطح آردی با وردنه چانه ها را باز می کنیم و سیاه دانه روی آن می ریزیم و با وردنه دوباره شکل می دهیم تا سیاه دانه ها به خمیر بچسبد . با چنگال روی آن را سوراخهای ریز  کنید
ماهیتابه را کاملا داغ می کنیم و  هر نان را به مدت 2 دقیقه در آن برشته می کنیم. دقت کنید که ماهیتابه هیچ روغنی ندارد.
وقتی یک روی آن برشته شد روی دیگر را برشته می کنیم. نان شما آماده است. 
اینها با کتلت خیلی می چسبه! 
نوش جان

سوپ تره فرنگیLeak  soup 
Welsh onion Soupسوپ تره فرنگی



.این سوپ لذیذ و آسون برای شبهای برفی بهترین غذاست. راز این سوپ در داشتن  استخوان قلم  است که بسیار لذیذ می شود.
ترکیبات: تره فرنگی  بزرگ 1 عدد، استخوان قلم 1 عدد،پیاز کوچک 1 عدد، آرد 150 گرم، شیر 2 پیمانه ، پودر سیر 1 ق  ،تره معمولی یا جعفری به دلخواه، کره 2 ق غ ، قارچ خرد شده 1 پیمانه
تره فرنگی را خرد کنید و در آب بخیسانید تا اگر آلودگی دارد از بین برود.خوب بشورید و در 1 ق غ کره سرخ کنید. قارچ
.  را هم در 1 ق کره سرخ کنید و نمک و فلفل بزنید. در یک قابلمه قلم را با زردچوبه ونمک و فلفل و 1 پیاز کمی سرخ کنید و تره فرنگی و قارچ را اضافه کنید .  آرد را در ظرف دیگری  تفت دهید و شیر را اضافه کنید تا گرم شود و به قابلمه اضافه کنید.
 در مرحله آخر تره معمولی یا جعفری را اضافه می کنیم و سِرو می کنیم.
Welsh Onion soup
Ingredients: 1 large welsh onion, 1 piece of bone soup, 1 small onion, 150 gr flour, 2 cups of milk, garlic powder 1 tbs, chives or parsley if you liked, 2 tbs of butter, 1 cup of chopped mushrooms
1. Chop the welsh onion and wash it thoroughly.
2. Saute the welsh onion and mushrooms in butter.
3. In a pan, heat the flour and fry it then add milk till it gets warm.
4. In a heated pan, add soup bone, turmeric and 1 chopped onion. Top with salt and pepper and stir for 2 to 3 minutes.
5. Mix bone soup with vegetable and milk mixture and cook for 30 minutes.
6. Add parsley or chives at the end and serve.






                                                                                          

فوت وفن شیرینی کشمشی
 ، ترکیبات: کره 150 گرم، کشمش 100 گرم، تخم مرغ 2 عدد، شکر 1 پیمانه، آرد 1پیمانه، وانیل 1 ق چ
  یک ق چ جوش شیرین 
این شیرینی آسون و خوشمزه رو همیشه می تونید برای عصرانه با چای میل کنید. اگر می خواهید رژیمی باشد میزان شکر و تخم مرغ را نصف کنید که من امتحان کردم و خوب شد.
فر را روی175 سانتیگراد (350 فارنهایت)  قرار می دهیم. و شروع به کار می کنیم.
راز این شیرینی خوشمزه در این است که کره سرد باشد و فر داغ  باشه تا به قول خودمون وا نره! کره را خرد می کنیم و با شکر مخلوط می کنیم. من از اول با همزن برقی سعی می کنم کره را ریز کنم تا له شود .و با شکر یک خمیر نرم وسفید به ما بدهد. تخم مرغ و آرد را اضافه کرده و هم می زنیم. حالا نوبت کشمش های عزیز است که شسته و خشک کرده ایم. آنها را اضافه می کنیم و مایه ما آماده است.
سینی بزرگ فر را کاغذ شیرینی  پزی می کشیم و از خمیرمان یک قاشق روی کاغذ می گذاریم طبق شکل. فاصله گلوله ها مهم است چون این شیرینی لذیذ به محض رفتن در فر باز می شود و اگر فاصله کم باشد به هم می چسبند که البته در طعم تاثیری ندارد اما شکل را کمی تغییر می دهد.
.   سینی را به مدت 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده در 350 فارنهایت یا 175 سانیگراد قرار دهید. شیرینی را بعد از 10 .دقیقه چک کنید تا مطمئن شوید نمی سوزد. وقتی دور آن طلایی شد شیرینی آماده است. اما به شیرینی ها دست نزنید تا سفت شوند وگرنه از هم می پاشند. 
با یک لیوان چای داغ نوش جان کنید.
Raisin Cookies
Ingredients: 100 gr raisin, 150 gr butter, 2 eggs, 1 cup flour, 1 cup sugar,1 teaspoon vanilla extract, 1 teaspoon baking soda
1. Preheat oven on 350 F
2. Chop the cold butter stick into small pieces and mix with sugar with electric mixer till it gets into the shape as shown above.
3. Mix eggs and vanilla and add it to the sugar and butter mixture.
4. Add raisins to the batter and it is ready to be poured into the baking pan.
5. Cover the baking pan with baking paper.
6. Take a teaspoon of the batter and pour it to the pan like a scoop as seen in the picture.
7. Put the pan int he oven for 10-15 minutes. 
8. Turn the oven light on and check the cookies after 10 minutes,  they are ready when golden brown on the corners.
Serve with a hot cup of coffee or black tea.

Zaban Pastry-زبان


Apple Pieپاي سيب

پای سیب
این  پای سیب شیرینی آسون و سنتی امریکاست که معمولا برای شب شکرگزاری یا هر عید دیگری، مادربزرگها و مادرها
 درست می کنند. 
ترکیبات: سیب سبز نیم کیلو،شکر 1 پیمانه،دارچین 1 ق غ، کره سرد 250 گرم خرد شده، لیموترش تازه 1 عدد، آرد 2 ؛ پیمانه، آب 1/4 پیمانه، زرده تخم مرغ 

 سیبها را رنده می کنیم و آب آنرا جدا می کنیم و با شکر و دارچین مخلوط می کنیم. کره سرد را به شکل مکعبهای کوچک خرد می کنیم و با آرد در غذاساز یا با دست مخلوط می کنیم تا یک خمیر به دست آید که تکه های کره هنوز در آن مشخص است. خمیر را دو قسمت کرده و چانه می گیریم و در نایلون یا سلفون پیچیده در یخچال می گذاریم.
نیم ساعت بعد خمیر را با وردنه صاف کرده درون ظرف می گذاریم و سیب را می ریزیم. روی آن را با لایه دیگر خمیر صاف شده می پوشانیم و زرده تخم مرغ را با برس اضافه می کنیم. دور خمیر را مثل پیراشکی می بندیم و در فر 350 فارنهایت به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت می گذاریم.
نوش جان
This recipe is from +everyday food magazine . It is the classic apple pie. The pie dough is very easy to make and could be used for any other pastry or even +quasedillas.
Spinach Chicken rolls


 رول اسفناج و مرغ
ترکیبات برای 2 نفر: سینه مرغ تازه 2 عدد، اسفناج نیم کیلو، قارچ 250 گرم، لیموترش 2 عدد، پنیر پیتزا 250 گرم یا به مقدار دلخواه،  1 ق غ کره 
 این غذای لذیذ و آسون رو می تونید نیم ساعته درست کنید  
سینه مرغ را از وسط نصف کنید  وهر قطعه را با چاقوی تیز از وسط باز  کنید بطوریکه بتوانیم مواد را داخل آن بریزیم و مثل دلمه ببندیم.سپس مرغ را کمی می کوبیم تا نازک شود. مرغها را نمک و فلفل می زنیم تا به خورد مرغها برود و کنار می گذاریم. اسفناج را به همراه آبِ یک  لیموی تازه و نمک تفت می دهیم تا آب آن تقریبا خشک شود. قارچ را ریز می کنیم و روی شعله زیاد با  آبِ یک لیموی تازه با نمک و 1 ق غ کره سرخ می کنیم. سینه مرغ را پهن می کنیم و به ترتیب قارچ ، اسفناج و پنیرپیتزا (ماتزارلا یا هر پنیر دلخواه) را وسط مرغ  می گذاریم بطوریکه دور آن خالی باشد و به راحتی بسته شود. مرغ را مثل بقچه می بندیم و با 2 یا 3 خلال دندان محکم می کنیم. 
ماهیتابه را داغ می کنیم و 4 قاشق روغن می ریزیم و وقتی از داغ بودن مطمئن شدیم رولها را در روغن می اندازیم. به مدت 5 دقیقه تمام اطراف آنرا سرخ می کنیم تا خودش را بگیرد. به مدت 15 دقیقه درِ ماهیتابه را می گذاریم تا نرم شود و بپزد. این رولهای خوشگل را با لیمو ترش تازه و سالاد فصل سرو می کنیم.
 نوش جان
Spinach Chicken Rolls
Ingredients: 2 pcs of fresh chicken breasts, 1 lb spinach, half lb mushrooms(Portobella preferably), 2 large lemons,  half lb  mozzarella or pizza blend cheese, 1 tbs butter
1. Cut chicken breasts into half and smash till gets softer and top them with salt and pepper.
2. Saute spinach with salt and fresh lemon juice till  almost dry.
3. Saute mushrooms in lemon juice, salt and butter.
4. Open each piece (cut it in half on the side) to make it thinner and stuff it with spinach, mushroom and cheese.
5. Stay away from the edges so that you wrap it easily.
6. Fix it with 2 to 3 toothpicks.
7. Grease the pan and heat it on the oven.
8. Put the chicken rolls in the pan and fry it for 10 minutes till golden brown on th eoutside.
9. Cover the top of the pan and cook for 15 minutes till the rolls get soft and delicate.
Serve it with Cesar salad and lemons.




Pound Cake  كيك

Ingredients: half lb butter, 2 cups of sugar, 4 eggs, 3 cups flour, 0.5 tbs baking powder, 1 cup milk, 1 teaspoon vanilla extract





Grilled Salmonماهی سالمون کبابی

 ترکیبات: ماهی سالمون تازه 1 قطعه، لیمو ترش تازه 1 عدد، شوید تازه 250 گرم، روغن زیتون، کلم بروکلی یا بروکسل به دلخواه
اگر می خواهید چربی خونتان تنظیم شود این ماهی لذیذ را بپزید و میل کنید.چون سرشار از امگا3 است(اینها رو امروز یاد گرفتم چون همسرم از امروز باید رژیم بگیره!)
خوب بریم سراغ این  ماهی آسون و خوشمزه !
ابتدا فر را روی حرارت 350 فارنهایت قرار دهید.
یک قطعه ماهی سالمون تازه  به نظر من برای 2 نفر کافی است و به راحتی 2 تکه می شود. سینی فر را فویل آلومینیوم بکشید و ماهی را بشورید و در سینی بگذارید.فلفل درشت را روی ماهی بسابید و نمک و روغن زیتون را هر دو روی ماهی بپاشید. لیمو ترش ر برشهای نازک بدهید ( مثل شکل) و به همراه شویدی که درشت خرد کرده اید در ماهیتابه داغ که کمی با روغن زیتون چرب کرده اید  بریزید.  وقتی لیموها و شوید کمی نرم شد  روی ماهی ها قرار دهید. می توانید اطراف ماهی مقداری کلم بروکلی  تازه خرد کنید یا با برنج ساده سرو کنید. 
.درآخر فویل را ببندید و مدت 15 دقیقه در فر 350 فارنهایت قرار دهید.  
بععععععله ! ماهی شما آماده است!
. این غذای سالم و آسون و شیک رو با سالاد فصل سرو کنید . نوش جونتون!

Grilled Salmon
Ingredients: 1 piece of fresh Salmon, 1 large lemon, Dills 0.5 lb, olive oil, broccoli or white cooked rice for side
I learned this recipe from +Gordon Ramsay . This is the most viewed recipe for grilled salmon.
1. Preheat oven at 350F.
2. Cover oven tray with aluminum foil.
3. Place salmon on tray and top it with olive oil, salt, pepper.
4. Slice the lemon in thin pieces. Chop the dills.
5. In a heated pan, pour some olive oil and fold over the lemon slices and the dills in the pan.
6. When the lemons are soft enough , pour the dressing over the salmon and close the foil and put it in the oven for 15 minutes.
Serve it with Cesar salad or white rice!