Delicious Persian Haleem for breakfast حلیم صبحانه آسون



Persian Haleem (barely and turkey soup)حلیم جو و بوقلمون
ترکیبات: ا بسته جو پرک شده (نیم کیلو)، گوشت سینه بوقلمون(یا مرغ) نیم کیلو، 1 لیتر شیر، 1پیاز خرد شده، دارچین و شکر و نمک، کره 2 ق 
حلیم از غذاهای مورد علاقه من برای صبحانه است. نرم و گرم ولذیذ توی یه صبح سرد زمستونی.این دستور حلیم به خاطر موادی که توش جایگزین شده بسیار کمتر وقت می گیره و سالم تر هم هست. ایران توی ماه رمضون خیلی حلیم می خوردیم . خوب اینجا تو خونه درست می کنیم که به نظرم اگه بهتر از مدل ایرانی نباشه مثل همون خوشمزه و لذیذ از آب در اومد. من شب درست کردم تا برای صبحانه حسابی خودمون رو خجالت بدیم و با بوی حلیم روز رو شروع کنیم.
این مقدار یک قابلمه متوسط حلیم به شما می ده که راحت 7-8 نفر رو سیر می کنه. می تونید در فریز بگذارید و هر آخر هفته نوش جان کنید.
اول گوشت بوقلمون را با پیاز و دارچین سرخ کنید و بگذارید 1 ساعت کامل بپزه(بدون نمک). همزمان با اون در قابلمه دیگری  جو را با 1 لیتر شیر به مدت 10 دقیقه  جوش بیاورید و بگذارید 45 دقیقه بپزه. حالا محتویات هر قابلمه را جداگانه با مخلوط کن به یک خمیر نرم تبدیل کنید. من از گوشکوب برقی استفاده کردم. جو و بوقلمون را در یک قابلمه بریزید و به آن شیر یا آب جوشیده سرد اضافه کنید و تا 1ساعت بپزید. در این حین باید بهش سر بزنید تا ته نگیره. هر 10 دقیقه کافی است. وقتی خوب غلیظ شد و لعاب انداخت، حلیم خوشمزه شما آماده است.
حلیم را در ظرف بریزید و با کره آب شده، دارچین و شکر (یا نمک ) نوش جون کنید.
اگر می تونید بیشتر وقت بگذارید، گوشت سینه مرغ یا بوقلمون روبپزید و بعد ریش ریش کنید و با جو مخلوط کنید تا مجلسی بشه.

The word Haleem means  'patient and gentle'. Persian Haleem gets its name because of time and effort that it takes to be prepared. Traditionally, Haleem took a whole night to be prepared (because of stirring the wheat or barely constantly) and in the early morning, it was ready for the early risers to eat. However, using this recipe you can reduce a whole night to 3 hours which is definitely worth the effort! So what I did was to prepare it at Friday night and set it aside for a luxury Saturday breakfast!
Ingredients: 
1 lb – Quick 1 minute Quaker Oatmeal 
1 lb ground Turkey Breast  (93% lean)
1 medium onion (sliced)
Cinnamon (Grind cinnamon sticks freshly if you have, for more aroma)
1 tbs melted Butter — at the end to pour over Haleem
sugar
salt
Boiled and cooled water
Directions:1.In a pan, saute onions with 1tbs of oil for 5 minutes.    
2.Add ground turkey and cinnamon and cook fully for an hour. Let it cool and grind it using a blender till you get a sticky paste.
3.Pour in the instant oatmeal (Quaker brand) and then cover with 1 liter of boiled and cooled water and bring it to boil on medium heat (takes  about 10 minutes). Now let it cook for 45 minutes on low heat.
4. Puree the oatmeal as well using a hand or electric  blender.
5. Add turkey paste to the oatmeal and add water if it  looks hard. Let it cook for 1 hour. You have to stir it every 15 minutes to make sure a hard crust would not form on the bottom. When it is fully thickened, it is ready to be served.
6. Serve and top it with cinnamon, sugar (or salt) and melted butter.