Stuffed grape leaves-دلمه برگ مو

Stuffed grape leaves-دلمه برگ مو
 این دلمه های عزیز رو اولین باری بود که درست می کردم و به طرز عجیبی خوشمزه شد طوری که اصلا یادم رفت چقدر درست کردنش زحمت داشت . دوستان حتما امتحان کنید. خیلی لذیذو سالمه.من نصف این مواد رو در فریزرگذاشتم واسه یه بار دیگه . یعنی نصفش حدود 15 دلمه نسبتا بزرگ به من داد. بستگی به سایز برگاتون داره. چیزی که برای دلمه خیلی خیلیمهمه شیره هست. یعنی اگه شیره خوشمزه باشه اون دلمه خوردن داره. ضمنا روغن کم بریزین در حدی که یه کم برگها سرخ شه و لذیذ بشه نه اینکه روغن بچکه!

،ترکیبات: برگ مو (من کنسرو استفاده کردم)، گوشت چرخ کرده 200 گرم، پیاز 1 عدد نگینی، جعفری 1 دسته تازه خرد شده، لپه 1 پیمانه پخته شده، برنج 1 

پیمانه پخته شده که له نشده باشه. سبزی خشک ترخون ومرزه 2 قاشق غذاخوری، کشمش 1 فنجان

شربت: نصف فنجان سرکه، 3 قاشق شکر، 1 فنجان آب که اینها رو می جوشونیم کمی و بعد از سرخ شدن برگها، به دلمه ها اضافه میکنیم و می گذاریم تا یه ربع روی شعله کم بپزه.
Ingredients: 200 gr Cooked ground beef, 1 cup cooked rice, 1 cup cooked split peas, grape leaves, a bunch of chopped parsley, 1 cup raisin, dried thyme and tarragon if you have. salt and pepper. 
Mix the ingredients , add salt and add some raisin if you like. The stuffing is ready.

Use 2 leaves put them side to side , back side on top  دوبرگ را بردارید و روی سطح کار طوری قرار دهید که پشت برگها رو به بالا باشد
دوقاشق از مواد بگذارید Pu two tbs of stuffing on the leaves
مثل بقچه سفت و محکم  بپیچید و در قابلمه بگذارید Wrap tightly and put in the pan
Syrup: half cup vinegar, 3 tbs of sugar, 2 cups of water, Mix and let simmer on the stove. 
Now that the pan is filled with stuffed leaves, add oil to the pan and let cook for 10 minutes without covering the top. 
Add syrup and cover the top for 20 minutes on low heat so the syrup blends with the leaves.
Your beauties are ready to serve with European style yogurt! Enjoy!