Stuffed grape leaves-دلمه برگ مو
 این دلمه های عزیز رو اولین باری بود که درست می کردم و به طرز عجیبی خوشمزه شد طوری که اصلا یادم رفت چقدر درست کردنش زحمت داشت . دوستان حتما امتحان کنید. خیلی لذیذو سالمه.من نصف این مواد رو در فریزرگذاشتم واسه یه بار دیگه . یعنی نصفش حدود 15 دلمه نسبتا بزرگ به من داد. بستگی به سایز برگاتون داره. چیزی که برای دلمه خیلی خیلیمهمه شیره هست. یعنی اگه شیره خوشمزه باشه اون دلمه خوردن داره. ضمنا روغن کم بریزین در حدی که یه کم برگها سرخ شه و لذیذ بشه نه اینکه روغن بچکه!

،ترکیبات: برگ مو (من کنسرو استفاده کردم)، گوشت چرخ کرده 200 گرم، پیاز 1 عدد نگینی، جعفری 1 دسته تازه خرد شده، لپه 1 پیمانه پخته شده، برنج 1 

پیمانه پخته شده که له نشده باشه. سبزی خشک ترخون ومرزه 2 قاشق غذاخوری، کشمش 1 فنجان

شربت: نصف فنجان سرکه، 3 قاشق شکر، 1 فنجان آب که اینها رو می جوشونیم کمی و بعد از سرخ شدن برگها، به دلمه ها اضافه میکنیم و می گذاریم تا یه ربع روی شعله کم بپزه.
Ingredients: 200 gr Cooked ground beef, 1 cup cooked rice, 1 cup cooked split peas, grape leaves, a bunch of chopped parsley, 1 cup raisin, dried thyme and tarragon if you have. salt and pepper. 
Mix the ingredients , add salt and add some raisin if you like. The stuffing is ready.

Use 2 leaves put them side to side , back side on top  دوبرگ را بردارید و روی سطح کار طوری قرار دهید که پشت برگها رو به بالا باشد
دوقاشق از مواد بگذارید Pu two tbs of stuffing on the leaves
مثل بقچه سفت و محکم  بپیچید و در قابلمه بگذارید Wrap tightly and put in the pan
Syrup: half cup vinegar, 3 tbs of sugar, 2 cups of water, Mix and let simmer on the stove. 
Now that the pan is filled with stuffed leaves, add oil to the pan and let cook for 10 minutes without covering the top. 
Add syrup and cover the top for 20 minutes on low heat so the syrup blends with the leaves.
Your beauties are ready to serve with European style yogurt! Enjoy!

لوبیا پلو شیرازی 
بله جناب حافظ می فرماید که خوشا شیراز و وضع بی‌مثالش،  خداوندا نگه دار از زوالش
این غذا از غذاهای مورد علاقه خودمه . خیلی لذیذه و حس غذای خونگی و مامان پز رو کاملا برآورده می کنه. ضمنا با ماهیچه گوسفند هم بسیارلذیذ می شه! لوبیا چشم بلبلی سرشار از فیبر، پروتئین،کلسیم و ویتامین آ هست  با کالری بسیار کم . خیلی هم خوشگله! کلا غذای آسونیه و خیلیمی چسبه اگر که چند روز غذای بیرون یا غذای فرنگی! خورده باشین. 
ترکیبات: لوبیاچشم بلبلی 2 پیمانه،برنج: 4 پیمانه ،شوید: تازه نیم کیلو، خشک 2 پیمانه،پیاز درشت 1 عدد رنده شده، گوشت چرخ کرده: 250 گرم،زردچوبه، نمک، فلفل


لوبیا پلو:
لوبیا رو در آب و کمی نمک بپزید و نگذارید خیلی نرم بشه .برنج رو در یک قابلمه جدا  با آب و نمک بگذارید تا بجوشه و وقتی جوش آمد شوید خشک را اضافه کنید. وقتی تقریبا آب برنج یه مقدار مونده بود، لوبیا که تقریبا پخته شده را اضافه کنید (اگه خیلی نرم باشه وا میره).  آب برنج که تمام شد روغن اضافه کنید .و درش رو بگذارید تا نیم ساعت روی شعله ملایم که تهدیگ خوبی بهتون بده. 
گوشت قلقلی: 
گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده شده مخلوط کنید. ماهیتابه را با روغن بپوشانید و روغن که داغ شد کمی زردچوبه بریزید. بعد گوشتها رو قلقلی کنید و در روغن داغ بگذارید تا سرخ شه .می تونید کمی دارچین روی  گوشتهای قلقلی بپاشید . این کار حدود 15 دقیقه طول می کشه اگرروغن داغ باشه وگوشتها ریز باشندو هرچی ریزتر باشه لذیذ تر می شه.
روش رو با ماست غلیظ تزیین کنید.  با ماست یا  با ترشی خیلی می چسبه من ماست رو ترجیح می دم. 


باگت فرانسوی خونگی
این باگتهای ترد و تازه واقعا ارزش وقت گذاشتن رو دارند. نصف روز تعطیل رو واسه این کار بگذارید و لذتشو ببرید. 
مواد لازم برای 4 یا 5 نان کوچک: 1/4 قاشق غذاخوری پودر خشک خمیر مایه، 1.5 فنجان آب ولرم، 1 3/4 قاشق چایخوری نمک،4 فنجان یا 500 گرم آرد سفید(نیاز به آرد نانوایی نیست) ، نشاسته ذرت به مقدارکم ، کنجد مقدار کم
وسایل لازم: اسپری آب فشان، کاغذ روغنی مخصوص شیرینی، ظرف نسوز برای آب که در فر قرار می گیره، پلاستیک یا سلفون، لیسک یا قاشق چوبی
این دستور رو از وبسایت"فود ویشز" برداشتم و بسیار دقیقه ونتیجه هم همونطور که می بینیدعالی می شه.
1.آب را در کاسه ای نسبتا بزرگ بریزید و پودر خمیر را روی آب بریزید و چند بار به هم بزنید. نیازی نیست صبر کنید و می تونید باقی مواد رو اضافه کنید. حالا با یک قاشق چوبی آرد را با آب حسابی مخلوط کنید تا یک خمیر "بسیار چسبناک" به شما بده.  دقت کنید که خمیر باید طوری باشه که به راحتی از اطراف کاسه جدا بشه اما به قاشق و یا دستتون بچسبه. 
حالا خمیرتون برای استراحت آماده است. روی کاسه را با پلاستیک یا سلفون بپوشونید و 12-14 ساعت  توی فری که خاموش هست قرار دهید.(چون نیاز به تاریکی داره) 
2.بعد از این مدت طولانی خمیر شما دو برابر شده و حسابیپف کرده و خیلی چسبناکه! پس با یک قاشق چوبی یا لیسک خمیر رو از کاسه بیرون بیارید و روی سطح کار که با "کمی" آردپوشونده اید قرار دهید. نیاز به آرد زیاد نیست چون نمی خوایم خمیر ازچسبناکی در بیاد.
3.خوب حالا قسمت هیجان انگیز قضیه شروع می شه! دستاتون را آردی کنید و روی خمیر هم کمی آرد بپاشید. 
حالا سعی کنید خمیرتون رو به شکل یک متسطیل دربایرید و به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. یک قسمت از خمیر را بردارید و از مرکز خمیر شروع کنید  و اون رو با دستاتون روی سطح کار رول کنید تا قطرش کم بشه. تا جاییکه به شکل یک استوانه تقریبا به قطر 5 سانتیمتر در بیاد. دو انتهای خمیر رو با دست جمع کنید تا گوشه هاش گرد بشه. این کار رو برای بقیه خمیرها هم تکرار کنید .
4.روی سینی فر رو باکاغذ روغنی بپوشانید و روش کمی نشاسته ذرت بپاشید . در هر سینی دو تا از خمیر ها رو قرار بدید. (یعنی 2 تا خمیر باقیمانده رو باید بار دوم در فربگذارید.) روشون رو کمی آرد سفید بپاشید و با پلاستیک به مدت 1.5 ساعت استراحت دهید تا ور بیاد.
5.فر را روی 550 فارنهایت (آخرین درجه فر) قرار دهید. یک ظرف نسوز رو پر از آب کنید و در فر قرار بدید. این کار برای رطوبت دادن به نانها هست.
6.مرحله برش دادن روی خمیرها : یک قیچی بردارید و به حالت برعکس عمودی  بالای خمیر قرار بدید و با باز و بسته کردن قیچی یک برش 45 درجه روی خمیرها  بزنید همونطور که در عکس دیده می شه.  بعد قسمتهای نوک تیز خمیر رو که بالا رفته با سر قیچی بخوابانید. می تونید در این مرحله کنجد بپاشید.
7. مرحله آخر هفت خوان رستم: اسپری آب روبردارید و روی خمیرها بپاشید.سینی رو در فری که از قبل روی550 فارنهایت گرم شده قرار بدید.
8. یه مرحله دیگه موندههههههه: بعد از 5 دقیقه که نونها در فر بود، فر رو بازمی کنید و روشون رو سریع اسپری می کنید و فر رو می بندید. دوباره بعد از 5 دقیقه(یعنی دقیقه 10) سریع این کار رو تکرار می کنید. این بار سینی رو هم می چرخونید تا نونها یکدست بشه. دقیقه 15نونها رو از فر در مییارید و میگذارید تاخنک بشه!
نونهای خوشگل و ترد شما آمادست! نوش جون
https://www.youtube.com/watch?v=Q2rLPq8oYCc