Hello friends! These cute cupcakes are exclusively made for Lab Noon's (http://www.labnoon.com/it/)  virtual birthday party! Happy first birthday Labnoon! 
You can find the links to my other awesome blogger friends at the bottom of this post!
Orange blossom cupcakes کاپ کیک بهارنارج





Ingredients: 2.5 cup flour, 3 eggs, 3/4 cup oil. 3/4 cup yogurt, 1 tsp baking powder, 1 tsp cardamom, silver almonds for garnish
Set oven on 450 F before starting.
Mix the eggs, yogurt and oil in the stand mixer bowl for 5 minutes. Mix flour, cardamom, baking powder in another bowl and sift 3 times. add flour mixture to the eggs manually. stir  a little bit and pour mixture into muffin cups. 
Bake for 30 minutes on 350 F and its ready to serve! Serve with sour red tea for perfection!

ترکیبات: آرد شیرینی پزی 2.5 پیمانه;تخم مرغ 3 عدد،روغن ¾ پیمانه،ماست ¾ پیمانه،شکر نیم پیمانه،بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری،عرق بهار نارنج 2 قاشق چایخوری،پودر هل سبز1 قاشق چایخوری، بادام خلال شده برای تزیین

این کاپ کیک بسیار آسونه و خوش عطر و کم شیرینی. فقط باید به دمای فر دقت کنید تا کیک ها خوشگل از آب در بیان.
اول فر رو روی450 فارنهایت بگذارید و شروع به کار کنید.
1.       تخم مرغ، شکر، ماست و روغن رو در کاسه بریزید و با همزن برقی 5 دقیقه یا با همزن دستی 10 دقیقه بزنید تا یکدست و صاف بشه.
2.       آرد،بکینگ پودر و هل رو در کاسه دیگری بریزید و 3 بار الک کنید تا یکدست بشه.
3.        حالا مخلوط آرد رو در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . در حدیکه یکدست شه اما همزن برقی استفاده نکنید تا پف کیک نخوابه.
4.       مایه کیک آماده هست و می تونید تو قابل فلزی کاپ کیک که با کاغذهای مخصوص کاپ کیک پوشانده شده بریزید. یک سوم از هر قالب رو خالی بگذارید تا جا برای پف کردن داشته باشه.
5.       حالا روی مایه در هر قالب با یک قاشق که به روغن آغشته شده یک بعلاوه بگذارید . هر بار قاشق رو روغنی کنید . با این کار کیک خیلی خوب پف میکنه و کمی ترک میخوره.
6.       دمای فر رو به 350 فارنهایت برگردانید و کیکها رو داخل فر به مدت 30 دقیقه بگذارید. وقتی پف کرد من به مدت 30 ثانیه روی برویل یا همون حرارت از بالای فر گذاشتم که روش هم خوشرنگ بشه. خیلی حواستون باید جمع باشه وگرنه سریع میسوزه.
7.       کیکهای خوشگل و گنبدی شما آماده است! با چای ترش سرو کنید عالی میشه!