Chicken sour cherry on saffron rice -آلبالو پلو با مرغ

هسته آلبالو ها در بیاورید و با  شکر به مقدار یک دهم حجم البالوهایتان روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود. این قسمت مهمترین بخش است چون باید مرتب سر بزنید و اگر لازم بود شکر اضافه کنید . من از کم شروع میکنم چون ترش دوست دارم. اگر میخواهید شربت درست کنید غلظت زیاد لازم نیست. .این کار حدود یک تا دو ساعت طول میکشه.
برنج را ابکش کنید، مرغ را به سلیقه خودتون بپزید (با نمک کم) و کم زردچوبه یا زعفرون و لابلای برنج قرار بدید. شیره را هم اخر سر روی برنج .بریزید و مقداری هم برای سرو کردن کنار بگذارید و برنج را در قابلمه بزرگی دم کنئ بگذارید و دم کنید.
تهدیگش زود میگره واسه همین مراقب باشید اما سوخته اش هم خوشمزس! 



این هم مربا و شربتی که فریز شد. مربا تا 6 ماه بدون قندک میمونه اگر شکر زیاد نزنید و بگذارید با حرارت ملایم غلیظ بشه.

نوش جون